Vi använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Här kan du läsa mer om cookies.
Jag förstår!

Preplacement

Ta vara på den kompetens som finns i organisationen

GÖR EN FÖRFRÅGAN
 
 
 

Preplacement – ligg steget före

Att ha engagerad personal med rätt kompetens på rätt plats är nyckeln till att ligga steget före sina konkurrenter. Preplacement är en ständigt pågående matchning av företagets behov av kompetens och medarbetarnas potential.

Genom att bli medveten om vad som driver och motiverar medarbetarna kan du som chef lättare avgöra vilka insatser som behövs. Dels för att få upp motivationen för en person i sin befintliga tjänst men också för att hitta lösningar för den som vill vidare i organisationen.

 

 

Preplacement Matchning

Medarbetaren får träffa en karriärcoach som kartlägger hur arbetssituationen upplevs idag och hur arbetsuppgifterna matchar personens kompetens, styrkor och motivationsfaktorer.

Programtid: 2 månader

 

Preplacement Karriärsteg

Hitta ny motivation i den befintliga yrkesrollen eller i en annan tjänst. Fokus är framåt och att lära sig mer om sig själv, sin beteendestil och sina drivkrafter. Vår karriärcoach ger de rätta verktygen för en effektiv kompetensutveckling som leder framåt.

Programtid: 6 månader

 

Preplacement Nystart

När arbetsgivare och medarbetare är överens om ett karriärsteg mot en ny tjänst inom organisationen eller externt. Medarbetaren får ett aktivt stöd med fokus på motivation eller balans i arbetslivet.

Programtid: 12 månader

 
 
 
 
Aventus AB © 2020