Vi använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Här kan du läsa mer om cookies.
Jag förstår!

Från ett jobb till ett annat

När du inte vill, kan eller får vara kvar på ditt jobb hjälper vi dig vidare

KARRIÄRVÄXLING
KONSULT
 
 
skyddshjälm i handen på arbetare
När arbetsgivaren stöttar upp
Vi erbjuder outplacementprogram där arbetsgivaren går in och finansierar ett program för en anställd som av någon anledning inte kan, vill eller får vara kvar
leende man i blomsteraffär
Karriärväxling privatperson
Funderar du på att byta jobb? Du kan få hjälp att sortera tankarna av en av våra erfarna och duktiga coacher
Två kvinnor samtalar
Stöd och matchning
Blir du uppsagd på grund av arbetsbrist kan du ha rätt till stöd utan att det kostar något
 Karriärväxling 

Aventus karriärväxling är ett aktivt stöd som hjälper dig att steg för steg komma närmare ett nytt jobb. Kanske är det ditt CV du vill att vi hjälper dig med. Eller så känner du att du skulle vilja gå på en intervjuträning för att bli säkrare i intervjusituationen. Du bestämmer själv i vilken takt och i vilken riktning du vill vidare i karriären. Vi kan hela processen och kan hjälpa till med alla olika delar.

Exempel på sånt vi kan hjälpa dig med:

  • Kartlägg din personliga arbetsmarknad
  • Skapa riktigt bra ansökningshandlingar
  • Intervjuträning
  • Hur du hittar och bearbetar den dolda arbetsmarknaden
  • Hur du kan använda sociala medier i ditt jobbsökande

Träffa en coach från oss på samtal för att få stöd mot nästa tjänst. Du skräddarsyr tillsammans med din coach hur just ditt program ska se ut. Om du vill träffa oss en eller tre gånger spelar ingen roll, vi har paket som passar alla behov.

 
 
 

Vad kostar det?

 

Välkommen att kicka in en offertförfrågan via formuläret eller kontakta någon av våra ansvariga coacher nedan. Berätta lite kort om din situation och vad du känner att du vill ha hjälp med så kommer vi med ett förslag som vi tror kan passa dig.

 
 
 
BEGÄR OFFERT - KARRIÄRVÄXLING
 
 
Väst
Henrietta Green
Coach
Väst
Henrietta Green
Coach
 
Syd
Anna Lundin
Rekryterare/coach
Syd
Anna Lundin
Rekryterare/coach
 
 
 
 

När arbetsgivaren stöttar upp

 

Vi erbjuder outplacementprogram där arbetsgivaren går in och finansierar ett program för en anställd som av någon anledning inte kan, vill eller får vara kvar. Istället för att träffa oss på enstaka möten där man exempelvis endast vill ha hjälp med sitt CV tar vi ett helhetsgrepp på hela jobbsökarprocessen för att hjälpa och kunna ge råd till dig. 

Träffar man oss under längre tid arbetar vi ofta med målbilder och den egna själv­bilden för att få fram och göra en analys av de möjlig­heter och begräns­ningar som finns. Coachen arbetar även med att hjälpa dig se dina styrkor, för­bättrings­områden och behov. Stor kraft läggs på att locka fram och sti­mulera din inre drivkraft.

Vi skräddarsyr ofta efter behov men här är några av våra färdiga paket som en arbetsgivare kan välja att köpa. 

 

Intensiv

För dig som behöver stöd med att bolla idéer och hålla ångan uppe

Programtid: 3 månader

 

Under programmets gång träffas du och coachen regelbundet på bokade tider. Du har utöver de personliga mötena även tillgång till support från din coach via e-post och telefon. Din coach hjälper dig med stöttning och att hålla motivationen uppe. Du får ett bollplank för idéer, återkoppling och feedback.

 

Bas

För dig som inte bestämt dig för vilka tjänster som är mest intressanta

Programtid: 6 månader

 

Du träffar din coach regelbundet och arbetar med att sätta upp mål och strategier för att nå dem. Coachen har en stöttande funktion men ger även praktiskt hands-on stöd. Det kan till exempel vara att kontakta företag för att undersöka anställningsbehov. Du har möjlighet att få feedback från din coach via e-post och telefon.

 

Trygghet

För dig som behöver längre tid att undersöka yrkesalternativ eller hitta en passande anställning


Programtid: 12 månader

 

Passar dig som vill ha stöd under längre tid. Programmet passar även dem som vill ha mycket praktisk hjälp i processen mot en ny anställning. Det innebär ett tätt samarbete mellan dig och din coach där ni kan träffas regelbundet i våra lokaler. Programmet ger gott om utrymme för praktisk träning i olika delar av jobbsökandet. Under programmets gång har du också tillgång till support från sin coach via e-post och telefon.

 
 
Aventus AB © 2020