Vi använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Här kan du läsa mer om cookies.
Jag förstår!
Kvinna väljer mellan olika porträttbilder av kandidater i ett nätverk av bildramar

Hjälp att hitta rätt kandidat för jobbet

Du väljer själv vilka delar av rekryteringen du låter oss sköta om

VÅRA REKRYTERINGSPAKET
GRATIS REKRYTERINGSSTÖD
 
 
 

Att rekrytera måste inte vara svårt

 

Att anställa rätt personal är en av de mest avgörande processerna för en organisation. Vissa vill göra arbetet själva medan andra anlitar extern hjälp. Ibland beror det också på vilken typ av tjänster man vill tillsätta.

Efter kontakt med många organisationer har Aventus tagit fram tjänster för att erbjuda hela eller delar av rekryteringsprocessen. Våra kunder behöver inte välja att göra en investering i en hel rekryteringsprocess utan kan få hjälp med de områden just de har behov av. En smart lösning som sparar både tid och pengar.

 
 

Hitta

Du får hjälp att snabbt söka igenom hur tillgången på kandidater med den kompetens du letar efter, ser ut i nuläget. Vi identifierar personer som letar efter ny tjänst i våra nätverk och i externa databaser.

Fördelen med tjänsten Hitta är att du får fram kandidater som redan aktivt söker nytt jobb. De är redo att ta steget att börja sin nya anställning. Ofta kan det gå snabbt om kandidaten inte har lång uppsägningstid att ta hänsyn till.

Du väljer själv vilka kandidater du vill kontakta och behöver inte hantera mängder av inkomna ansökningar.

 

Annonsering jobbdatabaser

För att inte bara hitta kandidater som aktivt söker jobb är det vettigt att tala om för dem att du har ett anställningsbehov. Genom annonsering i jobbdatabaser når du ut med ditt budskap till många av dem som aktivt söker jobb idag så de får upp ögonen för dig som arbetsgivare.

Vi hjälper till med annonsering på de stora jobbsajterna där många som söker nytt jobb finns. Du kommer att synas på arbetsförmedlingens sida Platsbanken, på Blocket jobb, på Metrojobb med flera. Tillsammans når en annons på de här sajterna en stor mängd människor.

Givetvis lägger vi också ut din annons på vår egen hemsida.

 

Annonsering Sociala Medier

När man behöver rekrytera räcker det ofta inte med att söka bland dem som aktivt söker nytt arbete. Du vill kunna locka dem som har ett jobb idag och som inte ser sig om efter något annat. Med ”Annonsering Sociala Medier” får du hjälp att hitta kandidater genom annonsering i sociala medier. 

För att kunna nå ut till rätt personer hjälper vi dig med riktad annonsering i sociala medier. Vi arbetar med Facebook, LinkedIn och Instagram för att du som arbetsgivare ska bli synliggjord och locka rätt personer att söka jobb hos dig.

 

Anpassad rekryteringsprocess

Vi hjälper till med alla delar i rekryteringen helt skräddarsytt efter behoven som finns. Vill du så sköter vi hela processen från scanning av databaser, annonsering, hantering av ansökningar och intervjuer och referenstagning. Det enda du behöver göra är att anställa i slutändan.

Du kan också låta oss sköta valda delar av processen. Kontakta oss och berätta om vilka behov du har så kommer vi med förslag på lösning.

 
 
JAG VILL VETA MER OM REKRYTERING
 

Tala med mig om rekrytering

 
 
Gitte Frost
Affärsutvecklingschef
Gitte Frost
Affärsutvecklingschef
 
 
 
 

Läs mer om

 
Knycklade papperbollar i olika färger, till vänster en gul ser ut som en glödlampa
Gratis matchning
Du har väl inte missat att vi erbjuder kostnadsfritt rekryteringsstöd? Läs här om hur det fungerar
Tre jordglober från olika vinklar som symboliserar Arbora Global
Arbora - vad är det?
Vi är medlemmar i Arbora Global Career Partners som är ett internationellt nätverk för tjänsteföretag där alla arbetar med outplacement, karriärväxling och organisationsutveckling
En blå, en röd, en gul och en grön fiapjäs
Röd, grön, gul eller blå?
DISC-analyser kan vara ett redskap när man ska rekrytera. Läs här om hur
 
 
Aventus AB © 2019